Fettsuging hake og kjevelinje

Introduksjon

Fettsuging er et kosmetisk inngrep hvor uønsket fett på kroppen som ikke blir borte med slanking og trening, kan fjernes. For mye fett på haken og langs kjevelinjen oppleves av mange som sjenerende hos ellers slanke pasienter. Dette er et område som egner seg godt for fettsuging. Det er viktig å være klar over at det kun er fettet som kan fjernes, og pasienter som har et lavt munngulv vil ikke oppnå 90 graders vinkel mellom hake og hals. Det er vanlig å gjøre fettsuging av haken samtidig med ansiktsløftning.

Hurtiginformasjon


Operasjonstid: 30 – 60 minutter
Bedøvelse: Lokalbedøvelse/Sedering
Pris: fra kr. 14.000,-
Tilbake i arbeid: 1 uke

Hvorfor fettsuging ved Plastikkirurg1?

Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i utlandet (se Om oss). De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Våre plastikkirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Forening og ISAPS (International Society of Aestetic Plastic Surgery)

Hos oss er fettsuging et vanlig inngrep.

Hos oss skal du være trygg på at alle våre ansatte skal gjøre vårt ytterste fra første kontakt med klinikken, og så lenge du måtte ønske det, slik at du blir fornøyd. Du kan alltid kunne nå oss, uansett tid på døgnet ved akutte problemer. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Vi stiller høye krav til medisinsk utrustning og gjennomføring av våre plastikkirurgiske operasjoner. Vår nye klinikk bruker kun moderne kirurgiske instrumenter fra ledende leverandører, av høyeste kvalitet.

Konsultasjon

Dersom du vurderer å få utført fettsuging av haken, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker å oppnå i forhold til utseendet. Du har gjerne gjort nettsøk eller fått anbefalt klinikken eller kirurgen du skal til. Deretter må du bestille time til en konsultasjon hos en av våre plastikkirurger som alle har lang erfaring og er spesialister på fettsuging. Det er viktig at du opplever å bli tatt på alvor, og at kjemien mellom deg og din kirurg oppleves som positivt. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem.

Vi legger stor vekt på at konsultasjonen skal oppleves som en informativ, konstruktiv og trygg opplevelse. Dersom du etter å ha vært igjennom konsultasjonen og samtale med flere av klinikkens ansatte, fortsatt er usikker på om du skal gjennomføre en slik operasjon, anbefaler vi deg å ikke la deg operere. Vent til du er sikker!

Hos Plastikkirurg1 er det viktig for oss at du føler at du blir lyttet til, blir tatt på alvor og at du får besvart alle dine spørsmål. Ingen spørsmål er feil! Selv om alle skal gjøre samme operasjonen, har alle ulike ønsker og motiver for en slik operasjon.

Nøyaktig måling og analyse av din anatomi hos din plastikkirurg ved Plastikkirurg1, gjøres ved konsultasjonen.

Basert på konsultasjonen, samt dine fysiske forutsetninger, vil vi, sammen med deg, foreta en rekke valg som leder fram til den mest optimale operasjonen og resultatet for deg.

Ved ditt første møte ved klinikken, lytter vi til dine ønsker og forventninger og vil gjøre vår ytterste for å besvare dine spørsmål. Du får informasjon om hva som endres/forbedres ved inngrepet, hva det koster og når du kan komme. Du får også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, tidligere sykdommer og operasjoner.

Du får også praktiske opplysninger om operasjonen, informasjon om hvordan du skal forberede deg til operasjonen og narkose.

Hvorfor gjennomføre fettsuging av haken?

Hakens form endres gjennom livet grunnet aldring, arv og vektendringer. Ved fettsuging av haken vil kjevelinjen bli mer markert og dobbelthaken blir borte. Hvis huden er elastisk og tykk, trekker huden seg oftest pent sammen etter fettsugingen.

Plassering av snittene

Oftest lages det et 2 mm hull under haken der huden har en normal fold. Av og til legges to like små hull under hver kjevevinkel. Hullene sys igjen med et sting. Disse små arrene blir vanligvis usynlige etter tilhelingen, men hos noen kan det bli røde en stund før de bleknes. Du må regne med ca. 12 måneder før du kan se det endelige arret.

Hva koster fettsuging av haken?

Inkludert i prisen du betaler for en fettsuging er følgende: Selve operasjonen, bedøvelse, kompresjonsplagg, pleie i form av bemannet oppvåkningsavdeling og personlig pleie på vår sengepost med noe å spise. Alle nødvendige kontroller er også inkludert. Du kan nå din plastikkirurg 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har kommet hjem etter utført operasjon. Prisen på fettsuging av haken er avhengig av flere faktorer. Blant annet avgjøres prisen på omfanget av inngrepet, behov for narkose og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. I forbindelse med konsultasjonen får du en nøyaktig pris for akkurat din operasjon.