3D-simulering

Introduksjon

En 3D-simulering gir deg muligheten til å simulere sluttresultatet etter en brystforstørring.

Bildene viser resultatet med ulike protesestørrelser og former. Fotograferingen og simuleringen tar bare noen minutter.

Se resultatet på forhånd - i 3D

Du som tenker på å gjennomgå en brystforstørring, har ofte en ide om hvordan du vil at brystene skal se ut etter operasjonen. Det er viktig å være klar over at det alltid er en viss usikkerhet i forhold til alle kirurgiske inngrep i forhold til hvordan resultatet blir, og dette gjelder også ved brystforstørring. Det er heller ikke mulig å sammenligne seg med andre kvinner, siden en hver kropp er unik.

Vi tilbyr 3D-kamera

Plastikkirurg1 tilbyr Crisalix 3D simulering som gjør at du kan se eksempler på hvordan du vil se ut allerede før du gjennomgår en operasjon gjennom 3D simulering. Crisalix 3D tilbyr den nyeste 3D teknologien, og Plastikkirurg1 tilbyr denne muligheten i sammenheng med at du er til konsultasjon med våre plastikkirurger.

Hvordan foregår det?

Under konsultasjonen fotograferes brystene fra ulike vinkler. Vi gjør så en billedbehandling slik at bildene gjøres om til 3D bilder.  Vi kan så forsøke å sette inn ulike implantater og sammenligne og se hva som passer på deg. Dette kan vi se på en skjerm fra forskjellige vinkler eller med 3D briller. Du kan prøve deg frem med ulike proteser til resultatet kjennes rett for deg.

Hvordan få til dette?

Når du bestiller time hos en av våre plastikkirurger for brystforstørring, får du tilbud om å se eksempler på hvordan du vil se ut etter en brystforstørring med 3D simulering.