Tear trough

Introduksjon

Området fra øyekroken og ned langs siden av nesen og under øyet kalles tear trough. Dette er et område som blir mer tydelig med alderen når volumet i kinnet synker og forsvinner, og vi får tendens til poser under øynene. Det dannes gjerne en skygge her og av og til en mørkere hudfarge. Ved Plastikkirurg1 behandler vi oftest dette med en hyaluronsyre filler.

Har du tegn på «søkk» eller blå ringer under øynene, er dette behandlingen som får deg til å se yngre ut, og det kun etter en behandling. Området rundt øyet har tynn hud, og ofte er det her de første rynkene blir synlige.
Det er individuelt hva som gjøres rundt øynene for et optimalt resultat.
Ved behandling av øyeregionen benyttes ofte hyaluronsyre og toksiner sammen for best mulig resultat. De fleste ønsker bare å få toksiner mellom øyenbrynene for å bli kvitt sinterynken eller litt i øyekroken får å få dempet smilerynkene og hevet øyenbrynene.
Andre ønsker volum med en hyaluronsyre filler for å få bort skyggen i tear trough området eller øvre kinn.

Hurtiginformasjon


Behandlingstid: 15 minutter
Bedøvelse: Evt nedising
Pris: fra kr. 2.500,-
Tilbake til arbeid: Samme dag

Hvordan foregår behandlingen?

Vanligvis kjøles området ned med is for å minske ubehaget og redusere blødning under huden. Det er lite smertefullt å få injeksjon her, slik at det er vanligvis ikke behov for lokalbedøvende krem. Pasienten sitter vanligvis oppreist slik at det er lett å se skyggene/konturene i området. Produktet settes hovedsakelig dypt ned mot ansiktsskjelettet, men av og til er det nødvendig å sette noe mer overfladisk også. Det blir oftest en blødning i huden etter injeksjonene, og blåfargen og hevelsen kan sitte i huden inntil 2 uker. Det er fullt mulig å legge på sminke for å dekke blåfargen.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen passer for alle med en volumdefekt her, men best resultat er det på personer som ikke har samtidig overskudd av hud og god elastisitet/spenst i huden.

Behandlingen gjøres ikke på personer som er gravide eller ammer. Pasienter som står på blodfortynnende medikamenter eller har hudinfeksjoner i området bør ikke behandles.

Hvordan ser man ut rett etter behandling?

Effekten kommer umiddelbart, men det blir vanligvis noe hevelse og en blåveis som er sjenerende 1-2 uker.

Hvor lenge varer behandingen?

Varighet på en Restylane tear trough behandling er normalt 1-2 år.
Områder i ansiktet som har lite beveglighet og sirkulasjon som under øyne, har lengre behandlingsvarighet enn f.eks. lepper.

Hva koster behandlingen?

Prisen er avhengig av forbrukt produkt. Prisen avtales før behandlingen.

Hva koster behandlingen?

Et alternativ til injeksjonsbehandling med Hyaluronsyre er transplantasjon med fett. Dette er en permanent løsning og trenger ikke fylles på. Et annet alternativ kan være nedre øyelokksplastikk eller fjerning av poser under øynene. Under konsultasjonen diskuterer vi hva som er den optimale behandlingen for deg.

n26