1 Comment

  1. Else Falch
    24/06/2018 @ 12:50

    Jeg kan herved bekrefte riktigheten av alle disse opplysningene om ansiktsløftning som er omtalt av legen her over. Ble selv meget overrasket over at det ikke var forbundet med mere smerter med en slik såpass stor operasjon. To dager med litt smertestillende, og ikke et problem etterpå.. Hadde nok tenkt på at dette hadde vært verre, derfor hadde jeg utsatt det litt selv. Arrene er nesten ikke synlige etter to uker, og ansiktet føles ikke stramt. Litt stramt på halsen og litt følelsesløs i en del av kinnene etter to uker, noe som da går over etterhvert. Ansiktet har absolutt fått et yngre preg uten å være stramt og kunstig for min alder, rynkene ved munn og den overflødige huden i ansiktet og på halsen er borte. Bruker fortsatt hodestøtten, tar resten av stingene på mandag. Regner med at etter to uker ser jeg det endelige resultatet når jeg slipper bruke hodestøtten / slyngen. Jeg fikk minimalt med blåmerker, selv jeg som fort får dette. Jeg behandlet de jeg fikk med Hirudoid salve. Og etter et par dager er de nå i ferd med å forsvinne. Kan anbefale dette inngrepet, er ikke noe å grue seg til slik jeg har opplevet det for min del. Narkosen ga heller ingen komplikasjoner. Stell og omsorgen etter inngrepet ved klinikken har vært helt fantastisk, må bare rose alle og en hver for deres proffe behandling av sine pasienter… til slutt må jeg få tilføye en koselig gest, Christian er veldig flink å bake brød som han spanderer på sine pasienter. Ikke akkurat ved dette inngrepet da en helst ikke skal tygge så mye med det samme, men etter en annen operasjon fikk jeg smake på det…nybakt med brunost. Spiste til det ble tomt…

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *