Neseplastikk

Introduksjon

Det er mange mennesker som ønsker å forandre nesen sin. Neseplastikk er et av de vanligste inngrepene i ansiktet, og pasienter i alle aldre henvender seg til Plastikkirug1 for å gjøre en neseplastikk. Det er flere årsaker til at folk ønsker å endre på nesen sin. Familiære trekk, etnisitet eller ønske om en annen nese, kan ligge bak dette ønsket.

Hurtiginformasjon


Operasjonstid: 120-180 minutter
Bedøvelse: Narkose/Sedering
Pris: fra kr. 45.000,-
Tilbake i arbeid: 1-3 uker

Hvorfor neseplastikk ved Plastikkirurg1?

Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i utlandet (se Om oss). De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Våre plastikkirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Forening og ISAPS (International Society of Aestetic Plastic Surgery)

Hos oss er neseplastikk et vanlig inngrep, og vi leier inn en av Norges fremste nesekirurger til å gjøre neseplastikk hos oss.

Hos oss skal du være trygg på at alle våre ansatte skal gjøre vårt ytterste fra første kontakt med klinikken, og så lenge du måtte ønske det, slik at du blir fornøyd. Du kan alltid kunne nå oss, uansett tid på døgnet ved akutte problemer. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Vi stiller høye krav til medisinsk utrustning og gjennomføring av våre plastikkirurgiske operasjoner. Vår nye klinikk bruker kun moderne kirurgiske instrumenter fra ledende leverandører, av høyeste kvalitet.

Konsultasjon

Dersom du vurderer å få utført en neseplastikk, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker å oppnå i forhold til utseende. Du har gjerne gjort nettsøk eller fått anbefalt klinikken eller kirurgen du skal til. Deretter må du bestille time til en konsultasjon hos en av våre plastikkirurger som alle har lang erfaring og er spesialister på kosmetiske operasjoner. Det er viktig at du opplever å bli tatt på alvor, og at kjemien mellom deg og din kirurg oppleves som positivt. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem.

Vi legger stor vekt på at konsultasjonen skal oppleves som en informativ, konstruktiv og trygg opplevelse. Dersom du etter å ha vært igjennom konsultasjonen og samtale med flere av klinikkens ansatte, fortsatt er usikker på om du skal gjennomføre en slik operasjon, anbefaler vi deg å ikke la deg operere. Vent til du er sikker!

Hos Plastikkirurg1 er det viktig for oss at du føler at du blir lyttet til, blir tatt på alvor og at du får besvart alle dine spørsmål. Ingen spørsmål er feil! Selv om alle skal gjøre samme operasjonen, har alle ulike ønsker og motiver for en slik operasjon.

Nøyaktig måling og analyse av din anatomi hos din plastikkirurg ved Plastikkirurg1, gjøres ved konsultasjonen.

Basert på konsultasjonen, samt dine fysiske forutsetninger, vil vi, sammen med deg, foreta en rekke valg som leder fram til den mest optimale operasjonen og resultatet for deg. Vi diskuterer plassering av snitt og eventuell risiko ved ditt inngrep. en neseplastikk kan også kombineres med andre operasjoner. Vi kan også gjøre en 3D simulering av din nese, og du kan sammen med kirurgen ende på dette til du er fornøyd med det simulerte resultatet.

Ved ditt første møte ved klinikken, lytter vi til dine ønsker og forventninger og vil gjøre vår ytterste for å besvare dine spørsmål. Du får informasjon om hva som endres/forbedres ved inngrepet, hva det koster og når du kan komme. Du får også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, tidligere sykdommer og operasjoner.

Du får også praktiske opplysninger om operasjonen, informasjon om hvordan du skal forberede deg til operasjonen og narkose.

Hvorfor gjennomføre en neseplastikk?

Neseplastikk er et plastikkirurgisk inngrep som endrer nesens form og størrelse. De vanligste ønskene er å få en mindre nese eller fjerne en kul på neseryggen (hump).

Andre vil ha mindre nesebor, heve hengende nesetipp eller ønsker å få laget en spissere nesetipp.

Plassering av snittene

Arrenes plassering er avhengig av dine ønsker og forutsetninger. Snittene plasseres vanligvis på huden over neseskilleveggen og i neseborene (åpen tilgang), men ved mindre korreksjoner kan det være nok å legge snittene kun i neseborene (lukket tilgang). Av og til høstes det brusk fra øremuslingen, vanligvis hvis man skal gjøre noe med nesetippen. Det blir da også et lite arr bak øret. Hva som er aktuelt for deg, diskuteres under konsultasjonen. Ved åpen tilgang kommer vil du få et lite arr i huden mellom neseboret. Dette blekner med tiden og vil oftest bli vanskelig å se.

Etter neseplastikk er det vanlig at nesen er hoven i lengre tid, og du må regne med ca. 12 måneder før du kan se sluttresultatet.

Hva koster en neseplastikk?

Inkludert i prisen du betaler for en neseplastikk er følgende: Selve operasjonen, bedøvelse og narkose, tilpassing av gips, pleie i form av bemannet oppvåkningsavdeling og personlig pleie på vår sengepost med noe å spise. Alle nødvendige kontroller er også inkludert. Du kan nå din plastikkirurg 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har kommet hjem etter utført operasjon. Prisen på en neseplastikk er avhengig av en rekke faktorer. Blant annet avgjøres prisen på omfanget av inngrepet og om du trenger narkose. I forbindelse med konsultasjonen får du en nøyaktig pris for akkurat din operasjon.