Inndratte brystvorter

Introduksjon

Inndratte brystvorter kan lage funksjonelle besvær og problem med amming etter som brystvorten ikke stikker ut. Behandling av dette innebærer et lett inngrep uten særlig rekonvalesens.

Hurtiginformasjon


Operasjonstid: ca. 20 minutter
Bedøvelse: Lokalbedøvelse
Pris: Fra 14.000,-
Tilbake i arbeid: Samme dag

Hvorfor operasjon av brystvorter ved Plastikkirurg1?

Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i utlandet (se Om oss). De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Våre plastikkirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Forening og ISAPS (International Society of Aestetic Plastic Surgery)

Våre kirurger har lang erfaring med operasjon for inndratte brystvorter og oppnår gode resultater.

Hos oss skal du være trygg på at alle våre ansatte skal gjøre vårt ytterste fra første kontakt med klinikken, og så lenge du måtte ønske det, slik at du blir fornøyd. Du kan alltid kunne nå oss, uansett tid på døgnet ved akutte problemer. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Vi stiller høye krav til medisinsk utrustning og gjennomføring av våre plastikkirurgiske operasjoner. Vår nye klinikk bruker kun moderne kirurgiske instrumenter fra ledende leverandører, og av høyeste kvalitet.

Konsultasjonen

Dersom du vurderer å få utført en slik operasjon, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker å oppnå. Du har gjerne gjort nettsøk eller fått anbefalt klinikken eller kirurgen du skal til. Deretter må du bestille time til en konsultasjon hos en av våre plastikkirurger som alle har lang erfaring og er spesialister på estetiske brystoperasjoner. Det er viktig at du opplever å bli tatt på alvor, og at kjemien mellom deg og din kirurg oppleves som positivt. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem.

Vi legger stor vekt på at konsultasjonen skal oppleves som en informativ, konstruktiv og trygg opplevelse. Dersom du etter å ha vært igjennom konsultasjonen og samtale med flere av klinikkens ansatte, fortsatt er usikker på om du skal gjennomføre en operasjon, anbefaler vi deg å ikke la deg operere. Vent til du er sikker!

Hos Plastikkirurg1 er det viktig for oss at du føler at du blir lyttet til, blir tatt på alvor og at du får besvart alle dine spørsmål. Ingen spørsmål er feil! Selv om alle skal gjøre samme operasjonen, har alle ulike ønsker og motiver for en slik operasjon.

Basert på konsultasjonen, samt dine fysiske forutsetninger, vil vi, sammen med deg, foreta en rekke valg som leder fram til den mest optimale operasjonen og resultatet for deg. Vi diskuterer plassering av snitt, barneønske og senere amming og eventuell risiko ved ditt inngrep. Denne operasjonen kan også kombineres med andre operasjoner.

Ved ditt første møte ved klinikken, lytter vi til dine ønsker og forventninger og vil gjøre vår ytterste for å besvare dine spørsmål. Du får informasjon om hva som endres/forbedres ved inngrepet, hva det koster og når vi kan gjøre det. Du får også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, tidligere sykdommer og operasjoner.

Du får også praktiske opplysninger om operasjonen, informasjon om hvordan du skal forberede deg til operasjonen og evt. narkose.

Dersom du ønsker å gå videre, bestiller du en time til operasjon. Av og til anbefaler vi at du gjør en radiologisk undersøkelse av brystene; mammografiundersøkelse/ultralydundersøkelse før inngrepet. Dette er særlig aktuelt dersom tilstanden er ensidig eller har tilkommet.

Hvorfor gjennomføre operasjon for inndratte brystvorter?

Brystvortens utseende har både funksjonell og estetisk betydning. Inndratte brystvorter kan gjøre amming vanskelig, men kan også forårsake eksem og oppsamling av hudrester i gropen som dannes. Tilstanden kan behandles med et enkelt inngrep i lokalbedøvelse, og forløpet pleier å være relativt smertefritt.

Inngrepet kombineres ofte med andre operasjoner på brystet som brystforstørring.

Følelsen i brystvorten kan bli nedsatt etter inngrepet og hos en liten prosentandel kan det bli tilbakefall, slik at det kreves et nytt korrigerende inngrep.

Valg av teknikk er avhengig av om du er ferdig med å få barn eller ei.

Plassering av arrene

Ved operasjon for inndratte brystvorter legges det et lite snitt under og i basis av brystvorten på 5-8 mm. Arret blir vanligvis knapt synlig.

Hva koster operasjon for inndratte brystvorter?

Inkludert i prisen du betaler for en slik er følgende: Selve operasjonen, bedøvelse og narkose, pleie i form av bemannet oppvåkningsavdeling og personlig pleie på vår sengepost med noe å spise. Alle nødvendige kontroller er også inkludert. Du kan nå din plastikkirurg 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har kommet hjem etter utført operasjon. Prisen på en denne operasjonen er avhengig av en rekke faktorer.

Blant annet avgjøres prisen på omfanget av inngrepet og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. I forbindelse med konsultasjonen får du en nøyaktig pris for akkurat din operasjon.