Store brystvorter

Introduksjon

Store brystvorter kan være estetisk hemmende, og et estetisk vakkert bryst har et harmonisk forhold mellom størrelsen på brystvorten og selve brystet. Behandling av store brystvorter innebærer et lite inngrep uten særlig rekonvalesens.

Hurtiginformasjon


Operasjonstid: ca. 20 minutter
Bedøvelse: Lokalbedøvelse
Pris: fra kr 14.000,-
Tilbake i arbeid: Samme dag

Hvorfor operasjon av store brystvorter ved Plastikkirurg1?

Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i utlandet (se Om oss). De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Våre plastikkirurger er medlemmer i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, Norsk Plastikkirurgisk Forening og ISAPS (International Society of Aestetic Plastic Surgery)

Våre kirurger har lang erfaring med dette inngrepet, og oppnår gode resultater.

Hos oss skal du være trygg på at alle våre ansatte skal gjøre vårt ytterste fra første kontakt med klinikken, og så lenge du måtte ønske det, slik at du blir fornøyd. Du kan alltid kunne nå oss, uansett tid på døgnet ved akutte problemer. Alt for at du skal kjenne deg trygg.

Vi stiller høye krav til medisinsk utrustning og gjennomføring av våre plastikkirurgiske operasjoner. Vår nye klinikk bruker kun moderne kirurgiske instrumenter fra ledende leverandører, av høyeste kvalitet.

Konsultasjonen

Dersom du vurderer å få utført en forminskning av store brystvorter, er det viktig at du selv tenker på hva slags resultat du ønsker å oppnå i forhold til størrelse og utseende. Du har gjerne gjort nettsøk eller fått anbefalt klinikken eller kirurgen du skal til. Deretter må du bestille time til en konsultasjon hos en av våre plastikkirurger som alle har lang erfaring og er spesialister på estetiske operasjoner. Det er viktig at du opplever å bli tatt på alvor, og at kjemien mellom deg og din kirurg oppleves som positivt. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem.

Vi legger stor vekt på at konsultasjonen skal oppleves som en informativ, konstruktiv og trygg opplevelse. Dersom du etter å ha vært igjennom konsultasjonen og samtale med flere av klinikkens ansatte, fortsatt er usikker på om du skal gjennomføre en operasjon, anbefaler vi deg å ikke la deg operere. Vent til du er sikker!

Hos Plastikkirurg1 er det viktig for oss at du føler at du blir lyttet til, blir tatt på alvor og at du får besvart alle dine spørsmål. Ingen spørsmål er feil! Selv om alle skal gjøre samme operasjonen, har alle ulike ønsker og motiver for en slik operasjon.

Basert på konsultasjonen, samt dine fysiske forutsetninger, vil vi, sammen med deg, foreta en rekke valg som leder fram til den mest optimale operasjonen og resultatet for deg. Vi diskuterer plassering av snitt, og eventuell risiko ved ditt inngrep. En slik operasjon kan også kombineres med andre operasjoner.

Ved ditt første møte ved klinikken, lytter vi til dine ønsker og forventninger og vil gjøre vår ytterste for å besvare dine spørsmål. Du får informasjon om hva som endres/forbedres ved inngrepet, hva det koster og når vi kan gjøre det. Du får også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, tidligere sykdommer og operasjoner.

Du får også praktiske opplysninger om operasjonen, informasjon om hvordan du skal forberede den til operasjonen og evt. narkose.

Hvorfor gjennomføre operasjon for store brystvorter?

Brystvortens utseende har både funksjonell og estetisk betydning. Tilstanden kan behandles med et enkelt inngrep i lokalbedøvelse, og forløpet pleier å være relativt smertefritt. Inngrepet kan kombineres med andre brystinngrep, som for eksempel brystforstørring, brystløft eller brystreduksjon.

Følelsen i brystvorten kan bli nedsatt etter inngrepet.

Valg av teknikk er avhengig av om du er ferdig med å få barn eller ei.

Plassering av arrene

Ved operasjon for store brystvorter legges det et vanligvis et sirkulært snitt ved brystvorten basis. En annen mulighet er å legge et sirkulært snitt ytterst på brystvorten, slik at arret blir som en stor utførselsgang ute på brystvorten. Arret blir vanligvis knapt synlig.

Hva koster en operasjon for store brystvorter?

Inkludert i prisen du betaler for operasjonen er følgende: Selve operasjonen, bedøvelse og narkose, pleie i form av bemannet oppvåkningsavdeling og personlig pleie på vår sengepost med noe å spise. Alle nødvendige kontroller etterpå er også inkludert. Du kan nå din plastikkirurg 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har kommet hjem etter utført operasjon. Prisen på en brystforstørring er avhengig av en rekke faktorer. Blant annet avgjøres prisen på omfanget av inngrepet og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. I forbindelse med konsultasjonen får du en nøyaktig pris for akkurat din operasjon.