Les vår nye bloggserie som følger Majas personlige pasientreise. Gjennom denne serien vil vi dele hennes opplevelser og erfaringer rundt det å gjennomgå en operasjon, og hva som har skjedd årene etter. Vi håper at Majas historie kan være en kilde til innsikt for andre i lignende situasjoner. Følg med for å få et innblikk i Majas reise, med hennes egne ord:

Tiden har virkelig flydd forbi siden jeg tok valget om å legge inn implantater i brystene. Nå, noen år etter, kan jeg med hånden på hjertet si at det var en av de beste beslutningene jeg har tatt Jeg har etablert en solid rutine både på jobb og i treningen. På jobb har jeg fått flere ansvarsområder, og jeg trives utrolig godt med utfordringene og mulighetene som har kommet min vei. Det å kunne prestere på jobb uten å bekymre seg for hvordan man ser ut og føler seg har vært en stor lettelse.

Treningen er enda en en naturlig del av min hverdag. Jeg har utvidet treningsregimet mitt til å inkludere nye aktiviteter som klatring og dansing. Det er mange av de jeg kjenner som spør om erfaringene mine med brystimplantatene, spesielt når det gjelder trening og fysisk aktivitet. Jeg har ingenting i mot å dele mine erfaringer og forhåpentligvis hjelpe andre som vurderer en lignende operasjon.

Noe av det som har overrasket meg mest har vært å se hvordan kroppen min har tilpasset seg implantatene mine, og jeg hadde aldri trodd at brystene mine skulle føles som en naturlig del av meg – jeg tenker sjelden på dem som noe annet enn mine egne.

Jeg har også hatt flere oppfølgingsbesøk hos dr. Ørner, som har vært fantastisk gjennom hele prosessen. Hans profesjonalitet har betydd mye for meg, og hver gang jeg går til en kontroll, blir jeg minnet på hvor heldig jeg er som har hatt et så positivt forløp uten noen komplikasjoner.

Til de som vurderer å legge inn implantater, vil jeg si: Gjør grundig research, snakk med kvalifiserte kirurger, og lytt til kroppen din. Dette var den rette avgjørelsen for meg, og det kan være det for deg også. Å føle seg komfortabel og selvsikker i sin egen kropp er uvurderlig, og det er en investering i deg selv som kan ha flere positive ringvirkninger.