Fettsuging bryst

Fettsuging av bryst er en skånsom metode for å redusere fettansamlinger i brystområdet og forme en mer balansert kroppskontur. Behandlingen kan tilpasses både menn og kvinner, og den er ideell for de som ønsker varige resultater med minimal restitusjonstid.

Vanlige årsaker til behandling

Vanlige årsaker til fettsuging av bryst varierer mellom menn og kvinner, men hos begge kan overskuddsfett i brystområdet føre til både estetiske og fysiske ubehag.

Hos menn er en av de vanligste årsakene gynekomasti, en tilstand som fører til forstørrede bryst på grunn av hormonell ubalanse eller vektøkning. Dette kan være belastende både fysisk og psykisk, og mange velger fettsuging for å oppnå en mer maskulin og definert brystkasse.

For kvinner kan fettsuging av brystene være aktuelt som en del av en større brystreduksjon, spesielt dersom de opplever ubehag som rygg- og nakkesmerter på grunn av brystenes størrelse. Noen kvinner velger også fettsuging for å oppnå en mer balansert kroppskontur, spesielt etter betydelig vektnedgang eller graviditet.

  • Gynekomasti
  • Vektøkning
  • Estetiske ønsker
  • Rygg- og nakkesmerter
  • Ubalansert kroppskontur

Fettsuging av bryst hos menn

Fettsuging av bryst hos menn er en populær behandling for de som ønsker å redusere fettmengden i brystområdet. En vanlig årsak til at menn velger denne prosedyren, er gynekomasti, en tilstand der brystene utvikler seg på grunn av hormonell ubalanse eller overflødig fett og kjertelvev. Fettsuging kan være et effektivt tiltak for å behandle denne tilstanden, spesielt når fettvev er hovedårsaken til det forstørrede brystet.

Brystreduksjon hos kvinner

Brystreduksjon hos kvinner er en kirurgisk prosedyre som reduserer størrelsen på brystene ved å fjerne overflødig fett, kjertelvev og hud. Denne operasjonen er ofte et valg for kvinner som opplever fysiske plager som rygg- og nakkesmerter, eller som ønsker en mer balansert og behagelig bryststørrelse. Prosedyren kan også bidra til å forbedre kroppsholdningen og øke komforten ved daglige aktiviteter.

Hos kvinner kan størrelsesreduserende fettsuging av bryst også kombineres med andre prosedyrer for å oppnå ønsket brystkontur.

Om operasjonen

Fettsuging av bryst utføres ved at kirurgen lager små snitt i området, vanligvis under brystet eller på sidene for å minimere synlige arr. En tynn kanyle føres deretter inn for å suge ut overflødig fettvev.

Inngrepet gjøres under lokalbedøvelse eller narkose, avhengig av mengden fett som skal fjernes. Prosedyren tar vanligvis 1-2 timer, og pasienten kan reise hjem samme dag.

Hos Plastikkirurg1 tilpasser vi behandlingen til hver enkelt pasient for å sikre et naturlig og symmetrisk resultat.

 

Plastikkirurger med lang erfaring hos PK1

Hos Plastikkirurg1 møter du plastikkirurger med lang erfaring innen estetiske behandlinger og kirurgiske inngrep. Våre kirurger har utført et stort antall fettsuginger av bryst både på menn og kvinner, noe som sikrer at du er i trygge hender fra første konsultasjon til ferdig resultat. Vi tilpasser alltid behandlingene til dine unike behov og ønsker, og vi setter alltid pasientens sikkerhet og tilfredshet i fokus.

Bestill time for konsultasjon

Er du usikker på om fettsuging av bryst er riktig for deg? Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss på Plastikkirurg1.

Under konsultasjonen vil vi gå gjennom dine mål og forventninger, samt gi deg en grundig vurdering av hvilke resultater du kan forvente. Våre erfarne plastikkirurger vil besvare alle dine spørsmål og veilede deg gjennom prosessen. Bestill time i dag, og ta det første steget mot en kropp du føler deg komfortabel med.

Bestill konsultasjon