Tidligere pasienters tilbakemeldinger

Les hva pasientene synes om oss

 • Fantastisk fornøyd med resultatet. Dr. Ørner var flink til å lytte og fant ut av hvilket resultat jeg var på utkikk etter. Brystene ser veldig naturlige ut og erveldig fornøyd med opplevelsen her. Hilsen Ida 24 år, 2 barn.

 • Jeg er veldig veldig fornøyd med resultatet. Dr. Ørner har gjort en veldig god jobb. Han er Konge. Hilsen Trine 23 år.

 • Før jeg tok operasjonen måtte jeg alltid gå med vanlig bh under sports-bh. Nå er jeg komfortabel og går ofte med sports-bh på skolen uten vanlig bh under. Jeg er superfornøyd. Hilsen Kristin 24 år, student, ingen barn.

 • Veldig fornøyd med resultatet. Hadde valgt større protese om jeg skulle gjort
  det igjen. Hilsen Kaia, 42 år, 2 barn.

 • Før konsultasjonen var jeg veldig usikker og redd. Etter første samtale med dr. Ørner ble jeg veldig trygg på min avgjørelse. Følte meg godt tatt vare på og har kun positive ting å si. Veldig fornøyd og angrer ikke. Hilsen fornøyd pasient.

 • Jeg er kjempefornøyd med resultatet og angrer ikke et sekund. Føler meg godt ivaretatt, ikke minst av dr. Ørner. Hilsen student, 20 år.

 • 39 år og min andre operasjon i forhold til brystproteser. Jeg var godt opplagt samme dag som operasjonen. Dr. Ørner har vært helt fantastisk på både oppfølging før og etter operasjonen. Hilsen barnehageassistent, 39 år.

 • Etter ein vektnedgang på 20 kg ønsket eg å ta bukplastikk og brystløft med silikoninnlegg.
  Valg av klinikk og kirurg er ikkje lett å ta, og det er mange faktorer som speler inn.
  Etter anbefaling falt mitt valg på Dr Busch og Plastikkirurg1.
  Etter konsultasjonstimen der eg fekk sjå litt av hans tidligare arbeid var eg ikkje i tvil om at valget kirurg var rett.

  Eg har følt meg trygg og godt ivaretatt heile veien, både før, under og etter operasjonen. Både lege og sjukepleier har vert lett tilgjenglige, og alle mine spørsmål er blitt besvart etter kvart.

  Eg er veldig fornøyd med resultatet av bukplastikk og brystløft 7 veker etter operasjonen, ser framgang for kvar veka som går.

  Om ein vurderer plastikkirurgi, kan eg anbefale Plastikkirurg1.

Fakta


Plastikkirurg1: Grunnlagt i 2017
Hovedområde: Plastikkirurgi
Fokus: Pasientsikkerhet og resultat
Filosofi: Personlig oppfølging
Styrker: Tilgjengelighet og service
Ambisjon: Best mulig sluttresultat
Mål: Mest mulig fornøyde pasienter/kunder