F

Fillere

Fillere er volumøkende stoffer som er laget for å fylle volumdefekter i ansiktet. Det finnes en rekke fillere på verdensbasis, både fillere som forsvinner og fillere som er permanente. Den mest brukte filleren i dag er hyaluronsyrebasert. Dette er en filler som gradvis forsvinner. Ved Plastikkirurg1 bruker vi kun hyaluronsyrefillere. Hyaluronsyre er en av lærhudens byggestener. Hyaluronsyrefillere har ulik nedbrytningstid etter hvilken utførelse av stoffet som brukes og hvor det settes. Vanligvis forsvinner produktet etter 6-12 mnd.

HURTIGINFORMASJON


Behandlingstid: 15 minutter
Bedøvelse: Nedising/bedøvelseskrem
Pris: fra kr. 2300,-
Tilbake til arbeid: Samme dag

Fillere under øynene
Fillere under øynene

Hyaluronsyre

De vanligste områdene for behandling med hyaluronsyre/dermal filler er lepper, kinnben, folden fra nesevinge til munnviken, nedenfor munnviken og hulrom rundt øynene. Fillere kan kan også brukes helt overfladisk i huden for å forbedre hudkvaliteten og fjerne fine rynker i hele ansiktet.

Når fillere settes, kommer virkningen med en gang. Det er vanlig å bruke bedøvende krem for å redusere ubehag under behandlingen. I tillegg inneholder de fleste produktene lokalbedøvelse som sprøytes inn sammen med hyaluronsyre. Ofte blir det hevelse som varer inntil en uke etter behandlingen. Det kan også bli små blåmerker.

 

Vil du vite mer, eller er du klar for å ta en uforpliktende prat?