Fremhev ansiktskonturene, gjenskap ansiktsvolum med injeksjon av fillere

Introduksjon

Det finnes en rekke fillere på verdensbasis, både fillere som forsvinner og fillere som er permanente. Det har vært mye problemer med permanente fillere, de kan kapsle seg inn og lage synlige og følbare harde klumper som må fjernes kirurgisk. Den mest brukte filleren i dag er hyaluronsyre. Vet Plastikkirurg1 bruker vi kun hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en av lærhudens byggestener, og det er laget en rekke ulike utførelser av hyaluronsyre ved endring av molekylstørrelse og bindinger mellom kjeder slik at man har fått produkter som er tilpasset ulik bruk og områder. Hyaluronsyre har ulik nedbrytningstid etter hvilken utførelse av stoffet som brukes og hvor det settes. Vanligvis forsvinner produktet etter 6 mnd. Det finnes også et enzym som spalter molekylet som kan brukes dersom det blir satt for mye eller på eller det oppstår bivirkninger. Alle behandlere som setter hyaluronsyre bør ha dette tilgjengelig på klinikken.

De vanligste områdene for behandling med hyaluronsyre er lepper, kinnben, folden fra nesevinge til munnviken, nedenfor munnviken og hulrom rundt øynene. Fillere kan kan også brukes helt overfladisk i huden for å forbedre hudkvaliteten og fjerne fine rynker i hele ansiktet.

Når fillere settes, kommer virkningen med en gang. Det er vanlig å bruke bedøvende krem for å redusere ubehag. I tillegg inneholder de fleste produktene lokalbedøvelse som sprøytes inn sammen med hyaluronsyre. Ofte blir det hevelse som varer inntil en uke etter behandlingen. Det kan også bli små blåmerker.

Hurtiginformasjon


Behandlingstid: 15 minutter
Bedøvelse: Nedising/bedøvelseskrem
Pris: fra kr. 2500,-
Tilbake til arbeid: Samme dag